Miten tietomme poistetaan?
- Poistamanne sisältö on roskakorissa 30 päivää, minkä jälkeen se poistetaan pysyvästi tiedostoineen.
- Jos poistatte tilinne, se lukitaan heti ja poistetaan 30 päivän kuluttua.
- Työ jaetuissa projekteissa jää projektin omistajalle, ja laskut säilytetään niin kauan kuin kirjanpitosäännöt edellyttävät.
- Tietokannan varmuuskopioita säilytetään 7 päivää.
Löysitkö vastauksen?
