Jak usuwane są nasze dane?
- To, co usuniesz, trafia na 30 dni do kosza, a potem zostaje trwale usunięte razem z plikami.
- Jeśli usuniesz konto, zostaje ono zablokowane od razu i usunięte po 30 dniach.
- Praca we wspólnych projektach pozostaje u właściciela projektu, a faktury są przechowywane tak długo, jak wymagają tego zasady księgowe.
- Kopie zapasowe bazy danych są przechowywane przez 7 dni.
Czy znalazłeś odpowiedź?
